Ondoren sortzen ditugun produktu batzuk aurkezten deutsuguz:
GURIN-OPILA
Oso fin eta harrotuta, eta gurin gozo-gozoagaz beteta dagoan suitzar opil-orea.
Gurin-opila
CROISSANTA
Ilargierdi-itxurako hostore fineko ore zatia. Naturala, txokolateagaz, gurinagaz edo marmeladagaz betea izan daiteke.
Croissanta
PALMERA
Bihotz-formako hostore-orea. Ezer barik, edo, ganetik gurina eta kokoagaz, edo txokolateagaz jan daiteke.
Palmera
HOSTOPILA
Pastel-kremagaz eta gurin finagaz betetako gainjarritako hostore-orriak, eta txokolate-txirloreagaz edo erregorritutako almendrakaz ganeztua.
Hostopila
CANUTILLOAK
Gorengo kalidadeko hostoreagaz egindako tututxoak, pastel-kremagaz beteta eta azukereagaz hautseztatuta.
Canutilloak
ERRELANPAGOAK ETA TXUTXUAK
Pastel-kremagaz betetako choux-pasta, azukera eta kafe edo txokolatezko fondant-agaz bustita.
Txutxuak
Errelanpagoak
MASKOTA EDO MOKAZKO TARTA
Moka
Almibarretan bustitako eta gurinagaz betetako eta ganeztutako bizkotxoa. Goiko partea txokolateagaz eta gurinagaz apaintan da, eta albo-arpegia erregorritutako almendrakaz ganeztan da.
Mokazko tarta
Maskota
Almibarretan bustitako eta gurinagaz betetako bizkotxoa. Gurinagaz eta erregorritutako almendrakaz ganeztua doa.
Maskota tarta
SAN MARKOS TARTA
Almibarretan bustita eta esne-bits gozoagaz betetako bizkotxoa, gorringo erreagaz ganeztua eta esne-bitsagaz apaindua.
San Marcos tarta
PASTAK ETA MAKARROIAK
Pasta-aukera handia dago, gozo-gozo egindakoak. Euren artean eta etxeko berezitasuna direlako, aparteko aitamena merezi dabe kalidade handiko Markona almendrakaz eginda eta azukereagaz ganeztuta dagozan makarroiek.
Makarroiak
Pastak
Pastak
Irudi galeria
Irudi galerian sortzen doguzen produktu gehiago ikusi deikesuz: