Ondoren sortzen ditugun produktu batzuk aurkezten deutsuguz:
GURIN-OPILA
Oso fin eta harrotuta, eta gurin gozo-gozoagaz beteta dagoan suitzar opil-orea.
![IMG_3204 Ayarza 1949 Gozotegia Gurin-opila](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_3204.jpg)
Gurin-opila
CROISSANTA
Ilargierdi-itxurako hostore fineko ore zatia. Naturala, txokolateagaz, gurinagaz edo marmeladagaz betea izan daiteke.
![IMG_3238 Ayarza 1949 Gozotegia Croissanta](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_3238.jpg)
Croissanta
PALMERA
Bihotz-formako hostore-orea. Ezer barik, edo, ganetik gurina eta kokoagaz, edo txokolateagaz jan daiteke.
![IMG_5314 Ayarza 1949 Gozotegia Palmera](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5314.jpg)
Palmera
HOSTOPILA
Pastel-kremagaz eta gurin finagaz betetako gainjarritako hostore-orriak, eta txokolate-txirloreagaz edo erregorritutako almendrakaz ganeztua.
![IMG_3235 Ayarza 1949 Gozotegia Hostopila](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_3235.jpg)
Hostopila
CANUTILLOAK
Gorengo kalidadeko hostoreagaz egindako tututxoak, pastel-kremagaz beteta eta azukereagaz hautseztatuta.
![IMG_5179 Ayarza 1949 Gozotegia Canutilloak](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5179.jpg)
Canutilloak
ERRELANPAGOAK ETA TXUTXUAK
Pastel-kremagaz betetako choux-pasta, azukera eta kafe edo txokolatezko fondant-agaz bustita.
![IMG_5214 Ayarza 1949 Gozotegia Txutxuak](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5214.jpg)
Txutxuak
![IMG_5224 Ayarza 1949 Gozotegia Errelanpagoak](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5224.jpg)
Errelanpagoak
MASKOTA EDO MOKAZKO TARTA
Moka
Almibarretan bustitako eta gurinagaz betetako eta ganeztutako bizkotxoa. Goiko partea txokolateagaz eta gurinagaz apaintan da, eta albo-arpegia erregorritutako almendrakaz ganeztan da.
![IMG_5895 Ayarza 1949 Gozotegia Moka Tarta](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5895.jpg)
Mokazko tarta
Maskota
Almibarretan bustitako eta gurinagaz betetako bizkotxoa. Gurinagaz eta erregorritutako almendrakaz ganeztua doa.
![IMG_5912j Ayarza 1949 Gozotegia Maskota tarta](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5912j.jpg)
Maskota tarta
SAN MARKOS TARTA
Almibarretan bustita eta esne-bits gozoagaz betetako bizkotxoa, gorringo erreagaz ganeztua eta esne-bitsagaz apaindua.
![IMG_5140 Ayarza 1949 Gozotegia San Marcos tarta](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_5140.jpg)
San Marcos tarta
PASTAK ETA MAKARROIAK
Pasta-aukera handia dago, gozo-gozo egindakoak. Euren artean eta etxeko berezitasuna direlako, aparteko aitamena merezi dabe kalidade handiko Markona almendrakaz eginda eta azukereagaz ganeztuta dagozan makarroiek.
![IMG_3283 Ayarza 1949 Gozotegia Makarroiak](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_3283.jpg)
Makarroiak
![IMG_4954 Ayarza 1949 Gozotegia Pastas](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_4954.jpg)
Pastak
![IMG_4959 Ayarza 1949 Gozotegia Pastak](http://pasteleriaayarza1949.es/wp-content/uploads/2012/12/IMG_4959.jpg)
Pastak
Irudi galeria
Irudi galerian sortzen doguzen produktu gehiago ikusi deikesuz: